Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Σπανούλης για το Προολυμπιακό τουρνουά: «Έχω μιλήσει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αγαπάει την Εθνική ομάδα»

Σπανούλης για το Προολυμπιακό τουρνουά:  «Έχω μιλήσει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αγαπάει την Εθνική ομάδα»

Ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ και του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ και αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Βασίλης Σπανούλης άργησε να μάθει τους αντιπάλους της Εθνικής μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά, καθώς την ώρα της κλήρωσης, ο Έλληνας τεχνικός βρισκόταν στο ΣΕΦ για το παιχνίδι του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό στη Basket League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά και στάθηκε στη σημασία πως ένα τέτοιο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός θα γίνει στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δηλώσεις του για το Προολυμπιακό:

Για το Προολυμπιακό: “Δεν ήξερα με ποιος παίζουμε, τώρα το πληροφορούμαι, δεν έχει σημασία με ποιος θα παίξουμε. Ένα παγκόσμιο γεγονός θα γίνει στη χώρα μας, να ξανασμίξουμε οι Έλληνες όλοι μαζί, να να γεμίσει το γήπεδο, να είναι μία γιορτή, να δουλέψουμε σκληρά. Μπράβο στην Ομοσπονδία, ένα μεγάλο γεγονός για την Ελλάδα, αθλητικό και κοινωνικό. Το έζησα το 2008, έζησα μεγάλες στιγμές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα να φέρουμε το μπάσκετ στα σπίτια των ανθρώπων, να εμπνεύσουμε τα παιδιά, κοινωνικά και αθλητικά”.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Είναι νωρίς, τον μόνο που θέλουμε να είναι υγιείς τα παιδιά. Έχω μιλήσει με τον Γιάννη, μου εξέφρασε πόσο αγαπάει την ομάδα. Θα δούμε πώς θα κυλήσει η χρονιά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις