Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σπανταφόρα κατά Ρονάλντο! “Παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο”

Σπανταφόρα κατά Ρονάλντο! “Παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο”

Ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντσο Σπανταφόρα, σχολίασε αρνητικά την κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέψει νωρίτερα απ’ ότι προβλεπόταν από την Πορτογαλία, ενώ είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο Ρονάλντο πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Τορίνο αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θετικού δείγματος που βρέθηκε, ώστε να είναι έτοιμος για το πρώτο μεγάλο ματς των ομίλων του Champions League με την Μπαρτσελόνα που είναι προγραμματισμένο για τις 28/10. Ο λόγος για το ταξίδι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η καραντίνα στην Ιταλία ισχύει για 10 ημέρες, τέσσερις λιγότερες από αυτό που ισχύει σε παρόμοιες περιπτώσεις στην Πορτογαλία.

“Παραβίασε ο Ρονάλντο το πρωτόκολλο κατά του Covid-19, πηγαίνοντας προς και φεύγοντας από την Πορτογαλία; Ναι, έτσι νομίζω, εάν δεν υπήρχαν συγκεκριμένες οδηγίες από τις υγειονομικές αρχές”, δήλωσε ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας Βιτσέντσο Σπανταφόρα στη δημόσια τηλεόραση της RAI, όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο γι΄ αυτό που συνέβη με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, δείχνοντας την ενόχληση του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις