Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Σταύρος Σαράφης – ΠΑΟΚ: Στην προπόνηση ενημερώθηκαν οι παίκτες για το θάνατό του

Σταύρος Σαράφης – ΠΑΟΚ: Στην προπόνηση ενημερώθηκαν οι παίκτες για το θάνατό του

Ο ΠΑΟΚ θρηνεί για το θάνατο του Σταύρου Σαράφη και αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του θρύλου της ομάδας στο προσεχές ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού.

Ο θρυλικός παίκτης του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σαράφης, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής (13.10), βυθίζοντας στη θλίψη το “δικέφαλο του Βορρά”, λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα του με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (17.10 / 20:00)

Με ανάρτηση της στα social media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε το δικό της “αντίο” στον “Καίσαρα” της ομάδας (πρώτος σκόρερ στην ιστορία του “δικέφαλου του Βορρά” στο πρωτάθλημα) ενώ σε ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως οι σημαίες της ομάδας μέχρι το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στις 23 Οκτωβρίου θα κυματίζουν μεσίστιες στη μνήμη του “Καίσαρα”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει και video της ομάδας στα social media, η ομάδα έμαθε τα δυσάρεστα νέα στο γήπεδο και κράτησε ενός λεπτού σιγή ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Σταύρου Σαράφη

Να αναφέρουμε ότι οι παίκτες των Θεσσαλονικέων αναμένεται να παραταχθούν στο “Καραϊσκάκης” με μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν τη μνήμη του Σταύρου Σαράφη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις