Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Στέφανος Ντούσκος: Έφτασε στην Ελλάδα ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο

Στέφανος Ντούσκος: Έφτασε στην Ελλάδα ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο

Με το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων περασμένο στο λαιμό και με μια ελληνική σημαία στους ώμους επέστρεψε ο Στέφανος Ντούσκος στην Ελλάδα. Τον υποδέχθηκε η οικογένεια του αλλά και αρκετός κόσμος στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος έφτασε στην Ελλάδα, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (01.08.2021).

Ο Έλληνας κωπηλάτης -που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με την τρομερή του κούρσα στο μονό σκιφ- έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της κωπηλασίας.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν συγγενείς και φίλοι, άνθρωποι της κωπηλατικής ομοσπονδίας καθώς και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Φυσικά, η παρουσία του -αλλά και των υπολοίπων αθλητών- “τράβηξε” και αρκετό κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

Η μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός του χρυσού Ολυμπιονίκη, είδαν το… καμάρι τους -μετά από αρκετό καιρό- να έχει την ελληνική σημαία στους ώμους και το χρυσό μετάλλιο περασμένο στο λαιμό του. Ο ίδιος, έπεσε στις αγκαλιές τους.

Ο Στέφανος Ντούσκος “αποθεώθηκε” από τους φίλους του. Μάλιστα, δεν δίστασαν να τον σηκώσουν στα χέρια! Ο Ολυμπιονίκης μας αναμένεται να μείνει στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής και τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για την ιδιαίτερη του πατρίδα, τα Ιωάννινα.

Εκτός του Ντούσκο, ένα… ζεστό χειροκρότημα πήραν και οι Κυρίδου – Μπούρμπου, που εντυπωσίασαν στην Ιαπωνία, με την συμμετοχή τους στον τελικό στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου (5η θέση).

 

ΦΩΤΟ: Intime.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις