Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα: Ώρα τελικού στο Μόντε Κάρλο

Στέφανος Τσιτσιπάς – Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα: Ώρα τελικού στο Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα στον τελικό του Μόντε Κάρλο, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επιθυμεί να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι και να αποδείξει ότι η χωμάτινη επιφάνεια του ταιριάζει… γάντι.

O Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη υπεράσπισης του τίτλου του λίγο μετά τις 15:30 ώρα Ελλάδας. O τελικός θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 6HD.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου κόντρα στον πιο άπειρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό.

Ο 22χρονος Ισπανός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Νταβίντ Γκοφάν και Τέιλορ Φριτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παλέψει κόντρα στον Νταβίντοβιτς Φοκίνα για τον ένατο τίτλο στην καριέρα του, με τους δύο φιναλίστ να έχουν συναντηθεί στο παρελθόν τρεις φορές.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προηγείται με 2-0 στις νίκες. Στα προημιτελικά του Monte-Carlo πέρσι είχαν συναντηθεί για 1η φορά και ο Ισπανός είχε εγκαταλείψει μετά από ένα σετ, το οποίο είχε πάρει ο Τσιτσιπάς με 7-5. Φέτος συναντήθηκαν ξανά, στον 1ο γύρο του Ρότερνταμ, με τον Στέφανο να επικρατεί με 7-5, 6-7 (1), 6-4.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

Court Rainier III:
12:30 Ραμ/Σαλίσμπουρι [1] v. Καμπάλ/Φάραχ COSMOTE SPORT 6HD
15:30 Τσιτσιπάς [3] v.Νταβίντοβιτς Φοκίνα COSMOTE SPORT 6HD

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις