Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Αντρέι Ρούμπλεφ 0-2: Απογοητευτική πρεμιέρα στο ATP Finals

Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο ATP Finals που διεξάγεται στο Τορίνο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση από τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-0 σετ κι έτσι το έργο του για πρόκριση στα ημιτελικά έγινε πολύ δύσκολο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά το σερβίς του Αντρέι Ρούμπεφ, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και με δύο μπρέικ στο ίδιο σημείο των σετ (σ.σ. στο 2-2), έφτασε στη νίκη κι έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην τετράδα.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι στον όμιλο βρίσκεται κι ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, κι ότι στα ημιτελικά περνούν οι δύο πρώτοι, τότε γίνεται αντιληπτό ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση για να συνεχίσει την πορεία του στη διοργάνωση.

Μετά από μια ώρα και 32 λεπτά αγώνα, ο Ρώσος, Νο5 τενίστας του κόσμου, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος υπέστη την 4η ήττα του στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις του στο Tour.

O κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος δεν μπόρεσε ούτε καν φτάσει σε μπρέικ πόιντ του κόντρα στον Ρούμπλεφ, θα παίξει την Τετάρτη με τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ με στόχο την νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά πρόκρισης. Αν τα καταφέρει, θα παίξει στη συνέχεια τα ρέστα του κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Να σημειωθεί ότι το ο παιχνίδι παρακολούθησε από κοντά και ο άσος της Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις