Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυστηροποιούνται τα όρια για τα toilet breaks

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυστηροποιούνται τα όρια για τα toilet breaks

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα… άκουσε στο US Open για τα toilet breaks του, τα οποία έγιναν πρώτο θέμα συζήτησης στον χώρο του τένις.

Όπως ανάφερε πηγή της ομοσπονδίας ATP στο Reuters, θα υπάρξει από τη νέα σεζόν αυστηροποίηση των κανονισμών που επιτρέπουν σε αθλητές να σταματούν για ώρα την εξέλιξη του αγώνα.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπει ένα τέλος στα εκτεταμένα διαλείμματα για χρήση τουαλέτας ή και τα μακράς διάρκειας ιατρικά τάιμ άουτ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο στη Νέα Υόρκη, είχε κατηγορηθεί από τον Σάσα Ζβέρεφ και τον Άντι Μάρεϊ για unfair play λόγω των toilet breaks που έπαιρνε σε κομβικά σημεία των αγώνων.

«Θα υπάρξει αλλαγή στους κανονισμούς για τα διαλείμματα για τουαλέτα ή τα ιατρικά τάιμ άουτ στο κορτ. Ελπίζω πως μέχρι να αρχίσει η σεζόν τον Ιανουάριο θα έχουμε ένα πιο αυστηρό πλαίσιο κανόνων γι’ αυτά. Θεωρώ πως φτάνουμε σε ένα σημείο που όλο αυτό γίνεται μεγάλο θέμα. Είναι κάτι που μας απασχολεί εδώ και καιρό, αλλά το αντιμετωπίζουμε σοβαρά πλέον και θα το αλλάξουμε», ανέφερε πηγή της ATP στο Reuters.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις