Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δε νιώθω πίεση για τον τίτλο στη Βαρκελώνη»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δε νιώθω πίεση για τον τίτλο στη Βαρκελώνη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να κάνει το “δύο στα δύο” στη χωμάτινη επιφάνεια. Μετά την κούπα στο Μόντε Κάρλο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο και στη Βαρκελώνη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά της Βαρκελώνης (ΑΤP 500), ωστόσο το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι, παρά το γεγονός ότι απουσιάζει από το ταμπλό ο βασιλιάς του χώματος, Ράφα Ναδάλ.

«Νιώθω καλά, είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στη διοργάνωση», είπε ο 23χρονος τενίστας, που πέρυσι είχε φτάσει ως τον τελικό. «Είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι μου και με τους σπουδαίους αντιπάλους που είναι εδώ. Παρότι απουσιάζει ο Ναδάλ, είναι ένα πολύ δυνατό ταμπλό», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

Μετά την κούπα στο Μόντε Κάρλο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι φαβορί για τον τίτλο και στην πρωτεύουσα της Καταλονίας. «Δε νιώθω πίεση για να κερδίσω το τουρνουά φέτος. Ξέρω ότι μαζί με εμένα υπάρχουν και άλλοι τενίστες που μπορούν να κερδίσουν, προσαρμοζόμαστε καλά σε αυτή την επιφάνεια», πρόσθεσε.

Όσο για την αλλαγή των συνθηκών: «Δε νομίζω να με επηρεάσει η μετάβαση από το Μόντε Κάρλο στη Βαρκελώνη, η αλλαγή από τη γρήγορη στην αργή επιφάνεια. Προπονήθηκα σήμερα για να με επηρεάσει το λιγότερο δυνατό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις