Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν θα αλλάξω ποτέ τον πατέρα μου – Έχανα την ταυτότητά μου με τον Μαρκ Φιλιππούση»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν θα αλλάξω ποτέ τον πατέρα μου – Έχανα την ταυτότητά μου με τον Μαρκ Φιλιππούση»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο Tennis TV για την αποχώρηση του Μαρκ Φιλιππούση από την ομάδα του και τόνισε ότι δεν θα αλλάξει ποτέ τον πατέρα του Απόστολο από τη θέση του προπονητή του.

Η συνεργασία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μαρκ Φιλιππούση αποδείχθηκε ιδιαίτερα σύντομη και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τόνισε ότι η απουσία του πατέρα του από το πλευρό του, είχε αρνητικό αντίκτυπο στο παιχνίδι του.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

«Ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου. Ακόμα και όταν δεν ήταν εκεί και ο κόσμος δεν τον έβλεπε, ήταν στο πλευρό μου ηλεκτρονικά. Είναι εδώ για να μείνει, δεν έχω πρόθεση να τον αλλάξω ποτέ ή να τον σπρώξω μακριά. Ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να δημιουργεί φήμες ή να καταστρέφει αυτό που έχεις με κάποιον που είναι πολύ κοντά σου με κάθε τρόπο, αλλά είναι κάποιος που δεν γίνεται να αποκλειστεί.

Ο Μαρκ Φιλιππούσης δεν είναι πια μέλος της ομάδας. Ήθελα να δοκιμάσω με έναν προπονητή και να δω πώς θα δουλέψει. Ήταν λίγο ασυντόνιστο. Χωρίς την παρουσία του πατέρα μου ένιωσα ότι έχανα μέρος της ταυτότητάς μου ως παίκτη. Δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ στους νέους τρόπους ή μεθόδους του Μαρκ, τον οποίο θαύμαζα και μου άρεσε πολύ να βλέπω στην τηλεόραση όταν ήμουν μικρότερος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις