Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είμαι αρκετά πεινασμένος»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είμαι αρκετά πεινασμένος»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Νταν Έβανς, ξεπερνώντας με συνοπτικές διαδικασίες (2-0 σετ) το εμπόδιο του Βρετανού τενίστα.

Μετά την άνετη πρόκριση του στους “16” του 100αριου τουρνουά στο Παρίσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε και δήλωσε αρκετά πεινασμένος.

«Aνυπομονούσα να δώσω έναν κανονικό αγώνα, πέρυσι δεν κατάφερα να τον ολοκληρώσω και αυτό ήταν οδυνηρό, δεν είμαι παίκτης που συνηθίζει να αποσύρεται από ματς», δήλωσε ο 24χρονος τενίστας, ο οποίος την περασμένη σεζόν εγκατέλειψε τον αγώνα του με τον Άλεξ Πόπιριν λόγω του προβλήματος που είχε στον αγώνα.

«Δεν ήταν καλές οι αναμνήσεις από πέρυσι, αλλά ήθελα να προσπαθήσω ξανά φέτος και είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξα, με το επίπεδο του τένις το οποίο εμφάνισα όταν έπρεπε, ήταν εξαιρετική αρχή», πρόσθεσε.

«Κινήθηκα πολύ καλά, κυριάρχησα και τα συνδύασα όλα. Μετέτρεπα την άμυνα σε επίθεση, σέρβιρα καλά, ήμουν ήρεμος στις κρίσιμες στιγμές και αυτό απέδωσε», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

Η σεζόν μπορεί να φτάνει στο τέλος της, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αισθάνεται καλά και θέλει διακρίσεις. «Αισθάνομαι καλά αυτή τη στιγμή, δεν το σκέφτομαι. Είμαι πεινασμένος, αρκετά πεινασμένος», κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις