Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να χάσω»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να χάσω»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζορίστηκε πολύ από τον Μπόρνα Τσόριτς, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-1) και να κρατήσει ζωντανή την Ελλάδα στη με την Κροατία για το United Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ (6-0, 6-7, 7-5) απέναντι στον Μπόρνα Τσόριτς και να δώσει στην Ελλάδα έναν πολύτιμο βαθμό, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την Κροατία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε τι είπε στον εαυτό του, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος και χαρούμενος με τον τρόπο που πάλεψε.

“Όταν παίζεις κόντρα στον Τσόριτς παίζεις κόντρα σε έναν καλό παίκτη. Όσο και να το θέλεις δεν πάνε πάντα με δική σου την πλευρά. Προσπάθησα να κρατήσω το μομέντουμ που έχτισα . Απάντησε πολύ σωστά, ειδικά σε κρίσιμα σημεία. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που πάλεψα.

Όποτε παίζω μαζί του δεν είναι εύκολο σίγουρα, αλλά υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι παίζω στο υψηλότερο επίπεδο, είναι σημαντικό να παίζεις τέτοια ματς, κόντρα σε τέτοιους αντίπαλους. Ψάχνεις να βρεις τρόπους για να κερδίσεις, να ξεκλειδώσεις το μυαλό σου, γι’ αυτό είναι σημαντικά.

Είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να χάσω, είπα “όχι, όχι θα το παλέψω δεν πρόκειται να φύγω έτσι από το γήπεδο. Δεν ήθελα να απογοητεύσω την ομάδα μου. Έπρεπε να παίξω στο 110% σήμερα”, ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις