Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ένα top 5 με τους απίστευτους πόντους που πέτυχε μέσα στο 2022

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ένα top 5 με τους απίστευτους πόντους που πέτυχε μέσα στο 2022
Reuters

Οι πιο θεαματικοί πόντους του Στέφανου Τσιτσιπά από τους αγώνες που έδωσε μέσα στο 2022. Οι δυο καλύτεροι σημειώθηκαν κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έκλεισε» το 2022 καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και βρέθηκε στο “Top 10” της ATP για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να βρεθεί για δυο εβδομάδες στη νο 3 στον κόσμο κάνοντας career high, ενώ η χαμηλότερη του θέση μέσα στο αγωνιστικό έτος ήταν η 7η.

Έχοντας… ξεμπερδέψει -με εγχείρηση- από το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον αγκώνα, στο φινάλε του 2021, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στο 2022 για 1η φορά στην καριέρα του τις 60 νίκες σε μια σεζόν, κατέκτησε για 2η διαδοχική χρονιά το Masters του Monte-Carlo, κέρδισε τον πρώτο του τίτλο στο γρασίδι και έπαιξε συνολικά σε 7 τελικούς.

Το tennis TV έκανε τη δική του… ανασκόπηση και συγκέντρωσε τους κορυφαίους πόντους του Έλληνα τενίστα στο tour, μέσα στο 2022. Οι δυο κορυφαίες του στιγμές -σύμφωνα με το συγκεκριμένο top 5- ήρθαν κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις