Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η άνοδος στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης και το νέο μήνυμα του στα social media

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η άνοδος στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης και το νέο μήνυμα του στα social media

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Australian Open, όπου γνώρισε την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε τρομερή πορεία στη Μελβούρνη και κατάφερε να επιστρέψει στην πρώτη τριάδα της παγκόσμιας κατάταξης πίσω μόνο από τον θρυλικό Νόβακ Τζόκοβιτς και τον ταλαντούχο Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος θα ανέβαινε για πρώτη φορά στην κορυφή αν κέρδιζε τον τίτλο στο Australian Open, έχει διαφορά 875 βαθμών από τον 35χρονο Σέρβο.

Ο Τζόκοβιτς δεν θα έχει, πάντως, την ευκαιρία να παίξει στα Masters των ΗΠΑ, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε και πάλι αλλαγές στις πρώτες θέσεις.

Η νέα ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να στείλει ακόμα ένα μήνυμα μετά το τέλος του Australian Open και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

«Οι δυσκολίες είναι υπενθύμιση της εσωτερικής δύναμης και αντοχής μας. Δοκιμάζουν τις αξίες μας και μας ωθούν στην ανάπτυξη. Οι αντίπαλοί μας παίζουν έναν σημαντικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι, καθώς μας προκαλούν να ανεβάσουμε το παιχνίδι μας και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Το τένις είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα, είναι στάση ζωής που μας διδάσκει να ξεπερνάμε τα εμπόδια και να αποδεχτούμε τις προκλήσεις.

Ευχαριστώ την Αυστραλία και τους φιλάθλους της για το ότι φώτισαν το Melbourne Park και μας ενέπνευσαν να αγωνιστούμε για το μεγαλείο», ανέφερε ο Έλληνας τενίστας, συνεχίζοντας να στέλνει “ώριμα” μηνύματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις