Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η νέα του ανάρτηση στο instagram μετά τον αποκλεισμό από το US Open

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η νέα του ανάρτηση στο instagram μετά τον αποκλεισμό από το US Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο US Open, μιας κι αποκλείστηκε από τον νεαρό Κάρλος Αλκαράθ στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Μετά τον αποκλεισμό του από νεαρό Ισπανό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκουράζεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τα βρήκε… σκούρα στη Νέα Υόρκη, μιας αρκετοί φίλαθλοι του τένις του γύρισαν την πλάτη, λόγω των toilet breaks που έπαιρνε και πλέον φορτίζει τις μπαταρίες του, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος στις επόμενες προκλήσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε, πάντως, σήμερα (9/9) να κάνει έναν μικρό απολογισμό, ανεβάζοντας ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Τo Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης τόνισε πως οι βιαστικές αποφάσεις δεν οδηγούν πάντα σε επιτυχία, αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να φτάσεις σε αυτήν.

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

«Έχει περάσει ένα λεπτό από τότε που πήρα χρόνο να ξεκουραστώ ή χρόνο για τον εαυτό μου. Πάντα νιώθω ότι βιάζομαι και πρέπει να προχωρήσω με κάποιον τρόπο, αλλά σιγά -σιγά έμαθα ότι δεν είναι απαραίτητα αυτός ο σωστός τρόπος. Η σιωπή και η μοναξιά μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε πρόοδο.

Με τα χρόνια έχω αποστασιοποιηθεί τόσο πολύ με τη δουλειά και τα ταξίδια που δεν είχα το χρόνο να επιτρέψω στον εαυτό μου να νιώσει τόσο ευτυχισμένος ή λυπημένος όσο θα έπρεπε. Όταν κάποιος είναι στο μάτι του κόσμου, οι άλλοι βλέπουν και προσέχουν μόνο τα ψηλά, αλλά δεν γνωρίζουν τα χαμηλά. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο, το όλο πράγμα με άγγιξε και ήταν μια εμπειρία που μου άνοιξε τα τουλάχιστον.

Δώστε έμφαση στην ευημερία σας, αγαπήστε όσο μπορείτε και αφιερώστε αυτόν τον επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σας. Σύντομα θα ακολουθήσει η εκπλήρωση και η ικανοποίηση».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις