Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη κάνουν πρεμιέρα στο US Open

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη κάνουν πρεμιέρα στο US Open

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο US Open, έχοντας σαν στόχο να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται στη φετινή διοργάνωση.

Η Μαρία Σάκκαρη παίζει πρώτη χρονικά, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 18:00 (Eurosport 2) την Τατιάνα Μαρία (Νο85 της παγκόσμιας κατάταξης). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι το φαβορί κόντρα στη Γερμανή, η οποία της έχει βάλει, όμως, δύσκολα στο πρόσφατο παρελθόν.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο US Open κόντρα στον Κολομβιανό Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν (Νο94) (30/08, 02:00, Eurosport 1). Ο αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Ο Κολομβιανός ήρε το εισιτήριο κερδίζοντας κατά σειρά τον Ιταλό Λουτσάνο Νταρντέρι 6-3, 6-2, τον Αυστραλό Μαχ Πούρσελ με 7-6(6), 6-4 και τον επίσης Ιταλό, Ματέο Αρνάλντι 6-4, 7-6(1).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τενίστες θα έρθουν αντιμέτωπο στο tour, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις