Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ξέρω ότι σας αρέσει να διασκεδάζετε, αλλά τα παιδιά πρέπει να πάνε για ύπνο»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ξέρω ότι σας αρέσει να διασκεδάζετε, αλλά τα παιδιά πρέπει να πάνε για ύπνο»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικό στην πρεμιέρα του στο τουρνουά Λος Κάμπος και νίκησε με 2-0 σετ τον Τζον Ίσνερ, σε μία αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε ξημερώματα στο Μεξικό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τσιτσιπάς βρήκε έτσι την ευκαιρία να αστειευτεί στις δηλώσεις του μέσα στο κορτ, αφού ζήτησε από τα παιδιά στις εξέδρες να πάνε για ύπνο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε αν γνωρίζει για τη διασκέδαση των Μεξικανών μέχρι το πρωΐ και απάντησε: «Είναι φοβερή εμπειρία να παίζω στο Λος Κάμπος. Ξέρω ότι στους Μεξικανούς αρέσει να διασκεδάζουν, σας αρέσουν τα πάρτι, αλλά βλέπω πολλά παιδιά εδώ, πρέπει να πάνε να κοιμηθούν, είναι αργά». 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε στη συνέχεια και για τον αντίπαλό του στα προημιτελικά, Νικολάς Τζάρι, τονίζοντας: «Είναι καλός παίκτης, με πολλά καλά χτυπήματα. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλό τένις, σήμερα ήταν μια άλλη πρόκληση, απέναντι σε έναν ψηλό παίκτη όπως ο Τζον. Έχω κάτι παρόμοιο αύριο και νιώθω τη στήριξη του κοινού, ας συνεχίζουμε να το κάνουμε μαζί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις