Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στα προημιτελικά του μεικτού διπλού στο τένις

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στα προημιτελικά του μεικτού διπλού στο τένις

Το ελληνικό δίδυμο Στέφανος ΤσιτσιπάςΜαρία Σάκκαρη έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο μεικτό διπλό του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 6-4) των Καναδών Αλιασίμ – Νταμπρόφσκι και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, συνεργάστηκαν άψογα και “καθάρισαν” με συνοπτικές διαδικασίες τους Καναδούς, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων και κάνοντας όνειρα για μετάλλιο.

Το ελληνικό δίδυμο δεν έχασε ούτε ένα γκέιμ στο σερβίς του, “έσπασε” δύο φορές το σερβίς των Καναδών κι έτσι έφτασε στην νίκη απέναντι σ’ ένα επικίνδυνο δίδυμο.

Πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζονται για τον αγώνα των προημιτελικών κόντρα στο δίδυμο Μπάρτι και Πιρς από την Αυστραλία που απέκλεισε τους Αργεντινούς Ποντορόσκα και Σεμπάγιος (6-1, 7-6).

Αν o Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη καταφέρουν να ξεπεράσουν το πολύ υψηλό επόμενο εμπόδιό τους, τότε θα έχουν δύο ευκαιρίες για να μπουν στα μετάλλια. Να σημειωθεί ότι οι δύο τενίστες βρίσκονται στο No.2 του ταμπλό, την ώρα που το No1 (Μάου και Τομλιάνοβιτς) αποκλείστηκαν από το πρώτο παιχνίδι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις