Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μπορεί να έχουμε τις διαφορές μας, αλλά χωρίς τους γονείς μου δεν θα ήμουν εδώ»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μπορεί να έχουμε τις διαφορές μας, αλλά χωρίς τους γονείς μου δεν θα ήμουν εδώ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Χόλγκερ Ρούνε στον τελικό της Στοκχόλμης και μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στη συμβολή των γονιών του στην καριέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι έχει διαφορές με τους γονείς του, ωστόσο χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να παίζει τένις σε τοπ επίπεδο. Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε και στον ιδρυτή της Red Bull, ο οποίος απεβίωσε.

“Νιώθω την αγάπη εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τη διοργάνωση, ήταν καταπληκτική. Νιώθω υπέροχα όταν έρχομαι εδώ. Χόλγκερ, συγχαρητήρια που μου έκλεψες τη νίκη. Έχεις μία πολύ καλή ομάδα. Το άξιζες πραγματικά, συνέχισε έτσι, παίζεις καλά, να παραμείνεις ταπεινά.

Ίσως για μένα είναι το καλύτερο 250άρι της χρονιάς. Δεν μπορώ να ξεχάσω την οικογένειά μου, που είναι στο πλευρό μου από την αρχή. Μπορεί να έχουμε τις διαφορές μας, αλλά σας αγαπώ πολύ. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ. Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί.

Το είχα αλλιώς στο μυαλό μου με το τρόπαιο στα χέρια. Θα ήθελα να το αφιερώσω στην μνήμη του Μάτεσιτς. Είναι ένας άνθρωπος που στήριξε την οικογένειά μου. Θα μας λείψεις πολύ, τα συλλυπητήρια στον ιδρυτή της Red Bull”, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις