Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θέλω πολύ τον πρώτο μου ATP 500 τίτλο, τον ονειρεύομαι»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θέλω πολύ τον πρώτο μου ATP 500 τίτλο, τον ονειρεύομαι»
Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε για πρώτη φορά με ανατροπή τον Αντρέι Ρούμπλεφ, πέρασε στον τελικό του Astana Open και ψάχνει μια ακόμα… πρώτη του φορά, να κατακτήσει τον παρθενικό του 500άρι τίτλο της ATP.

«Δοκίμασα τα πάντα σήμερα. Είχα τον έλεγχο και κατάφερα να τον κρατήσω στα κρίσιμα σημεία. Είχα μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι μου και προσπάθησα ν’ ακολουθήσω τη στρατηγική μου μέχρι τέλους. Δούλεψα αρκετά πράγματα εν ώρα αγώνα και θέλησα να βγάλω χτυπήματα με μεγάλο πάθος» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρίσκομαι πίσω στα σετ και να αντιμετωπίζω έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Ήταν μια σπουδαία σωματική και πνευματική μάχη και έδωσα μάχη για κάθε πόντο. Ήμουν νομίζω αποφασισμένος», τόνισε στη συνέχεια, για να κάνει το χαρακτηριστικό σχόλιο, σχετικά με τον πρώτο ου τίτλο στο ATP 500.

«Στόχος μου ήταν να είμαι το αφεντικό στο γήπεδο σήμερα και να παίξω ένα πιο επιθετικό παιχνίδι. Ήμουν απόλυτα σίγουρος για την κάθε απόφαση που έπαιρνα στα κρίσιμα σημεία κι έπαιξα καλά. Θέλω πάρα πολύ τον πρώτο μου ATP 500 τίτλο. Τον ονειρεύομαι» ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις