Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το ξέσπασμα και οι πανηγυρισμοί με την οικογένειά του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το ξέσπασμα και οι πανηγυρισμοί με την οικογένειά του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στον «θρόνο» του στο Μόντε Κάρλο και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του, μετά τη νίκη του επί του Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Όπως και πέρυσι, έτσι κι εφέτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο. Στον τελικό επιβλήθηκε του Αλεχάντρο Νταφίντοβιτς-Φοκίνα με 2-0 (6-3, 7-6 (3) και πανηγύρισε την back to back κατάκτηση του τροπαίου του 1000αριού τουρνουά της ATP.

Ο “αναγεννημένος” στην χωμάτινη επιφάνεια Έλληνας πρωταθλητής ήρθε στο Πριγκιπάτο με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του και το κατάφερε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, στον 20ό τελικό της καριέρας του. Με το σημερινό έφτασε τους 8 τίτλους, ενώ ήταν ο πρώτος μετά από 11 μήνες και την κατάκτηση του τροπαίου στη Λιόν.

Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του νικηφόρου τάι μπρέικ και αφού συνεχάρη τον Φοκίνα για την προσπάθεια του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γονάτισε στον αγωνιστικό χώρο… ξεσπώντας με αυτό τον τρόπο και στη συνέχεια πήγε και αγκάλιασε τους δικούς του ανθρώπους, που βρέθηκαν στην εξέδρα, πανηγυρίζοντας στο πλάι τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις