Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το tweet για την μεγάλη ανατροπή της Εθνικής

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το tweet για την μεγάλη ανατροπή της Εθνικής

Η εθνική ομάδα τένις, με τρομερή ανατροπή, νίκησε την Τζαμάικα με 3-2 και τον Σεπτέμβριο θα διεκδικήσει την άνοδο στο World Group I του Davis Cup και ο Στέφανος Τσιτσιπάς -που δεν αγωνίστηκε- θέλησε να δώσει τα συγχαρητήρια του.

Έχοντας χάσει τους δύο πρώτους αγώνες της Παρασκευής, η εθνική τένις κέρδισε το Σάββατο (05.03) στο διπλό (Καλοβελώνης -Πέτρος Τσιτσιπάς) και εν συνεχεία στα δύο μονά, με τους Θάνο και Πέτρο Τσιτσιπά και πανηγύρισε στην Παλλήνη, μία σπουδαία επιτυχία στα play-offs του World Group II του Davis Cup.

Είναι η δεύτερη φορά που η εθνική ομάδα επιστρέφει από το 0-2, και πρώτη μετά τον Απρίλιο του 2000 στη Σόφια, στον 1ο γύρο του Group 2 της Ευρωαφρικανικής Ζώνης, όταν κι είχε επικρατήσει της Βουλγαρίας με 3-2.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (τις τελευταίες ημέρες βρήκε στιγμές ξεκούρασης κάνοντας διακοπές στο Μαλιμπού και… ξεφεύγοντας από το επιβαρυμένο του πρόγραμμα και πλέον προετοιμάζεται στην Καλιφόρνια για το επόμενο τουρνουά) παρακολούθησε τη “μάχη” της Εθνικής και έκανε μια δημοσίευση στα social media για τη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη του μικρού του αδερφού, Πέτρου.

“Η ομάδα της Ελλάδας έκανε μια επική ανατροπή από το 0-2 ενάντια στην Τζαμάικα, για να κερδίσει το εντός έδρας tie για το Davis Cup. Ο μικρός αδερφός, Πέτρος Τσιτσιπάς, κέρδισε το αποφασιστικό παιχνίδι μετά από μια μάχη 2 ωρών και 42 λεπτών. Στην ένωση υπάρχει δύναμη. Συγχαρητήρια παιδιά!” έγραψε το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τη δημοσίευση συνόδευσε βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του tie, που φιλοξενήθηκε στο Ace Tennis Club της Παλλήνης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις