Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το χρηματικό ποσό που εξασφάλισε από την πορεία του στο Madrid Open

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το χρηματικό ποσό που εξασφάλισε από την πορεία του στο Madrid Open
Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την παρουσία του στο ATP Masters 1000 Mutua Madrid Open, χάνοντας στον ημιτελικό του τουρνουά από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Το σημαντικό ποσό που εξασφάλισε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-4, 3-6, 6-2 από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ κι έτσι ο Γερμανός τενίστας θα έχει απόψε (08.05.2022 / 19:30) την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Madrid Open, απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής φεύγει από τη Μαδρίτη με ρεκόρ 27-8 σε επίπεδο περιοδειών τη σεζόν, ισόπαλος με τον Αλκαράθ για τις περισσότερες από κοινού νίκες το 2022, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα atptour.

Αφού υπερασπίστηκε επιτυχώς τον τίτλο του στο Μόντε Κάρλο τον περασμένο μήνα, ο Τσιτσιπάς πηγαίνει στη Ρώμη με την ευκαιρία να φτάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά και στα τρία Masters 1000 σε χωμάτινο γήπεδο.

Η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στην ισπανική πρωτεύουσα (λίγο καιρό πριν το Roland Garros) θα του αποφέρει κι ένα σημαντικό ποσό. Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 311.025 ευρώ.

Από την άλλη ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Κάρλος Αλκαράθ που θα αναμετρηθούν στον τελικό έχουν εξασφαλίσει 568.790 ευρώ, ενώ ο νικητής θα πάρει 1.041.570 ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις