Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Στη Γαλλία η Εθνική Ελλάδας! Το πρόγραμμα φιλικών και επίσημων αγώνων

Εθνική Ελλάδας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας “πέταξε” για τη Γαλλία, όπου και θα δώσει μία σειρά από φιλικές αναμετρήσεις, στο πλαίσιο της mini προετοιμασίας της για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Στη Γαλλία βρίσκεται πλέον η Εθνική Ελλάδας, όπου και θα δώσει δύο δυνατούς φιλικούς αγώνες, ενόψει και των επίσημων αναμετρήσεων για τη δεύτερη φάση των προκριματικών του Μουντομπάσκετ του 2019.

Η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει αρχικά το Μαυροβούνιο, αύριο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου (και ώρα 19.00) και στη συνέχεια τη γηπεδούχο Γαλλία, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου (και ώρα 19.30), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα παιχνίδια του Ηρακλείου.

Κατόπιν, η εθνική θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 10/09, ώστε την Τρίτη 11/9, να αναχωρήσει για την Κρήτη, όπου θα αντιμετωπίσει στα “Δύο Αοράκια” τη Σερβία, στο πιο δύσκολο ματς των προκριματικών, στις 13 του μηνός.

Ακολουθεί νέο ταξίδι στην Τιφλίδα στις 14/09 για το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι του Σεπτεμβρίου στις 16 του μηνός κόντρα στη Γεωργία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, με την επιστροφή να έχει προγραμματιστεί για τις 17/09.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις