Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Στην «OPAP Arena» το ΑΕΚ – Ιωνικός

Στην «OPAP Arena» το ΑΕΚ – Ιωνικός
Intime.gr

Με ανάρτηση στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει ότι το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς της Ένωσης εκτός “OPAP Arena“, σκορπώντας έτσι το χαμόγελο στους φίλους της.

Φτάνει η μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ. Ο… ξεριζωμός των “κιτρινόμαυρων” τελειώνει, με την ομάδα να ενημερώνει πως τον προσεχή Οκτώβριο επιστρέφει “σπίτι” της!

Με ποστάρισμα της, η ΑΕΚ αναφέρει ότι το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, θα είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς της ομάδας που δεν θα γίνει στην «OPAP Arena».

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στις αρχές του νέου μήνα (6η αγωνιστική της Superleague 1) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παράλληλα, η Ένωση κάλεσε τους οπαδούς της να προστατεύσουν το γήπεδο τους.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

Το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι το τελευταίο που θα δώσουμε ως γηπεδούχοι μακριά από το Σπίτι μας, μακριά από την ιστορική μας έδρα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Σχεδόν 20 χρόνια προσφυγιάς παίρνουν τέλος με το σφύριγμα της λήξης του ματς στην Ριζούπολη.

Θέλουμε όλοι να είμαστε εκεί, πλάι στην ομάδα μας, στον πρώτο αγώνα που θα δώσει στην OPAP Arena. Την Κυριακή στηρίζουμε την ΑΕΚ με όλες μας τις δυνάμεις και την προστατεύουμε. Για να είμαστε όλοι μαζί, εκεί, κοντά της, στο μεγάλο ραντεβού!

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις