Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην UEFA ο Γιώργος Γεραπετρίτης – Η ενημέρωση που έγινε

Στην UEFA ο Γιώργος Γεραπετρίτης – Η ενημέρωση που έγινε

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Γεραπετρίτης “επισκέφτηκε” στην έδρα της UEFA, για συνομιλίες με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο Yπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μετέβη στην Γενεύη, προσκεκλημένος της UEFA, σε προγραμματισμένο από καιρό ταξίδι το οποίο αφορούσε την αντιδικία που έχει προκύψει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου με την European Super League, η οποία επιδιώκει τη δημιουργία κλειστού πρωταθλήματος των κορυφαίων clubs της Ευρώπης.

Το ζήτημα αυτό έχει κομβική σημασία για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και τη διατήρηση του χαρακτήρα του ως ανοιχτό για τις ομάδες και προσβάσιμο σε όλους τους φιλάθλους. Στη δίκη που έχει ανοίξει παρεμβαίνουν υπέρ των θέσεων της ευρωπαΐκής ομοσπονδίας και αρκετά κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης.

Η συνάντηση δεν αφορούσε τα τρέχοντα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γεραπετρίτης βρέθηκε στην έδρα της UEFA, για συνομιλίες με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Κάτι ανάλογο είχε γίνει το Φεβρουάριο του 2020. Ο υπουργός Επικρατείας είχε κάνει τότε μια σειρά συναντήσεων, μετά και την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις