Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Στην UEFA ο Κούγιας: “Ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο”

Στην UEFA ο Κούγιας: “Ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο”
ΦΩΤΟ intime

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στη Νιόν της Ελβετίας για να συναντηθεί με τον τον άλλοτε εντεταλμένο της UEFA στην Αθήνα, Ζόραν Λάκοβιτς.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Κούγιας έκανε λόγο για μια “καλύτερη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο”, ενώ “επιτέθηκε” σε προσωπική του δήλωση, σε παράγοντες της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Η δήλωση Κούγια

“Σήμερα αφενός μεν είναι μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφετέρου δε είναι και μια προσωπική μου δικαίωση, στα όσα είχα δημοσιοποιήσει μετά την προσωπική πρόσκληση των κ.κ. Λάκοβιτς και Γεωργίου και την μετέπειτα επίσκεψη μου με ιδιωτική πτήση στο στρατηγείο της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Εκεί επί 6 ώρες ο κ. Λάκοβιτς συζήτησε μαζί μου και μετά μου ανέλυσε με προβολή με προτζέκτορα και σχεδιαγράμματα το πως σκέφτεται η UEFA σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση και τους κ.κ. Μητσοτάκη και Αυγενάκη να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο από τους βρώμικους παράγοντες, όσο και από τους βρώμικους διαιτητοπατέρες – διαιτητές, αλλά και το πως θα εξουδετερώσει το σύστημα Παπαδόπουλου (ουσιαστικά Θωμά Μητρόπουλου) για την εξαγορά των ψήφων των σωματείων και την εκλογή ανύπαρκτων κοινωνικά – επαγγελματικά, χωρίς ηθικές αναστολές, προσώπων σε όλη την ελληνική επικράτεια, ώστε να ελεγχθεί από το αφεντικό του Γιάννη Παπαδόπουλου η ελληνική διαιτησία και η αθλητική δικαιοσύνη.

Όποιος έχει διαβάσει τις ανακοινώσεις μου – τοποθετήσεις μου τότε και τη συνέντευξη μου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης θα αντιληφθεί, γιατί το σχέδιο το οποίο παρέδωσε χτες η UEFA στον κ. Μητσοτάκη προσωπικά καθιστά τις εκλογές στην ΕΠΟ τον επόμενο μήνα απλή κοινωνική εκδήλωση και μοναδική ευκαιρία για κάποιους Προέδρους των Ενώσεων να επισκεφθούν το τόπο της μόνιμης κατοικίας μου, το πιο όμορφο κομμάτι της Ευρώπης, τη Βουλιαγμένη.

Όποιος κι αν εκλεγεί εκείνη την ημέρα Πρόεδρος ουσιαστικά δεν θα είναι τίποτα για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αυτά τα αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου Παπαδόπουλος, Δανιήλ και Ντάσιος, που έκαναν τις εκλογές των ΕΠΣ σε όλη την Ελλάδα επάγγελμα, αφού άλλο επάγγελμα δεν έχουν, θα έχουν να διηγούνται ότι η τελευταία προσφορά την οποία έκαναν στο ανήθικο αφεντικό τους, σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής του από τότε που γεννήθηκε, ήταν το μοίρασμα των ψηφοδελτίων στους βλαχοπρόεδρους με τα ονόματα των Εφετών που σχεδόν, ω του θαύματος, ισοψήφησαν στις πρόσφατες εκλογές των μελών – δικαστών – Εφετών της νέα Επιτροπής Εφέσεων, η οποία έχει μπροστά της να εκδικάσει μεταξύ άλλων και την πολύκροτη υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Είμαι βέβαιος ότι ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω ότι μετά από 5 χρόνια, τόσο θα διαρκέσει το μνημόνιο, όλα αυτά τα καθάρματα, που στο μυαλό τους έχουν μόνο τη βρωμιά και το παράνομο στοίχημα, είτε θα έχουν εξαφανιστεί από το ποδόσφαιρο, είτε θα βρίσκονται στις φυλακές”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις