Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Στην αντεπίθεση η ESL: «Θα σας πάμε στα δικαστήρια – Έχουμε εξασφαλίσει 4 δισ. ευρώ»

Στην αντεπίθεση η ESL: «Θα σας πάμε στα δικαστήρια – Έχουμε εξασφαλίσει 4 δισ. ευρώ»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο “πόλεμος” ανάμεσα στην UEFA και τη European Super League έχει πλέον ξεκινήσει και μετά τις πρώτες “απειλές” από την πλευρά της Ομοσπονδίας, ήρθε και η απάντηση από τους ιθύνοντες της νέας λίγκας.

Σύμφωνα με επιστολή της που αποκαλύπτει το Associated Press, η ESL κάνει λόγο για χρηματοδότηση ύψους 4 δισεκατομμυρίων ευρώ, την οποία έχει ήδη εξασφαλίσει και ενημερώνει FIFA και UEFA ότι θα καταφύγει στη δικαστική οδό για να διασφαλίσει “την απρόσκοπτη ίδρυση και λειτουργία” της.

Η επιστολή της ESL

«Η επίσημη δήλωσή σας μας αναγκάζει να πάρουμε προστατευτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε τους εαυτούς μας από μια τέτοια επιθετική αντίδραση, που όχι μόνο θα θέσει σε κίνδυνο την επιχορήγηση που έχουμε πάρει, αλλά θα είναι και παράνομη.

Γι’ αυτό τον λόγο, η Super League Company έχει κάνει ήδη κινήσεις στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ίδρυση και λειτουργία της διοργάνωσης σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι θα γίνουν όλες οι λογικές και διαθέσιμες ενέργειες για να προστατευθούν η διοργάνωση και οι μέτοχοί τους, δεδομένης της ανεπανόρθωτης ζημιάς που θα έρθει αν για οποιονδήποτε λόγο μας στερηθεί το δικαίωμα να φτιάξουμε τη European Super League και να μοιραστούμε τα λεφτά από τη χορηγία». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις