Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Στην Αθήνα το Final-8 του Basketball Champions League” σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

“Στην Αθήνα το Final-8 του Basketball Champions League” σύμφωνα με τους Ισραηλινούς
ΦΩΤΟ intime

Τα ΜΜΕ του Ισραήλ μεταδίδουν σήμερα (3/8) πως η Αθήνα θεωρείται πλέον το φαβορί για την διεξαγωγή του Final-8 του Basketball Champions League, καθώς η Ιερουσαλήμ -που είχε πάρει αρχικά τη διοργάνωση- έχει “χτυπηθεί” από τον κορονοϊό.

Η υποψηφιότητα της Αθήνας -με συγκεκριμένο πλάνο της ΑΕΚ- για διεξαγωγή του Final-8 του Basketball Champions League και μάλιστα με κόσμο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, όσο πάει και γίνεται ισχυρότερη σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (3/8) το ισραηλινό “sports.walla”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η έξαρση του κορονοϊού στο Ισραήλ, φέρεται να επηρεάζει την διοργάνωση που αρχικά είχε ανατεθεί στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, καθώς πλέον η Αθήνα θεωρείται πιο ασφαλές μέρος, ενώ τονίζεται πως υπάρχει ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στις κερκίδες. 

Θυμίζουμε πως η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου και θα συμμετάσχουν συνολικά 10 ομάδες, αφού εκκρεμούν δύο ματς της φάσης των “16”. Συνεπώς τα ζευγάρια των προημιτελικών διαμορφώνονται ως εξής: 

ΑΕΚ – Νίμπουρκ

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Μπούργος

Σαραγόσα – Τενερίφη ή Οστάνδη

Τουρκ Τέλεκομ – Ντιζόν ή Νίζνι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις