Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στην κορυφή η Ρεάλ με Βινίσιους και Μπενζεμά (vid)

Στην κορυφή η Ρεάλ με Βινίσιους και Μπενζεμά (vid)

Στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν νίκησε εκτός έδρας τη Λεβάντε με 2-0, χάρη σε γκολ των Βινίσιους και Μπενζεμά .

Στο 16′ η “Βασίλισσα” άνοιξε το σκορ με υπέροχο γκολ του Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος ήταν αφύλαχτος στην περιοχή των γηπεδούχων και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Αϊτόρ Φερνάντεθ.

Στο 30′ η Λεβάντε έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-1, με την κεφαλιά του Βούκσεβιτς να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Δοκάρι είχε και η Ρεάλ στο 51′ σε σουτ του Μπενζεμά, με τον Κουρτουά να κρατάει “όρθιους” τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια, σταματώντας με εξαιρετικές επεμβάσεις τους παίκτες της Λεβάντε.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Μπενζεμά έφυγε πίσω από τη σέντρα, πήρε τη μπάλα και αφού μπήκε στην περιοχή, άδειασε τον Καμπάνια και πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΒΑΝΤΕ (Πάκο Λόπεθ): Φερνάντεθ, Μιραμόν, Βέθο, Ποστίγκο, Κλερκ, Καμπάνια, Βούκσεβιτς (55′ Ντε Φρούτος), Μάλσα (73′ Ραντόγια), Μπάρντχι, Ροζέρ (5′ Μελέρο), Μοράλες (69′ Γκόμεθ).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Βαλβέρδε (88′ Όντεγκααρντ), Καζεμίρο, Μόντριτς (88′ Ίσκο), Ασένσιο (70′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά, Βινίσιους (70′ Λούκας Βάθκεθ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις