Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Στην Κύπρο θεωρούν “κλεισμένο” τον Αποστολάκη από τον ΑΠΟΕΛ

Στην Κύπρο θεωρούν “κλεισμένο” τον Αποστολάκη από τον ΑΠΟΕΛ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Κώστας Αποστολάκης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα.

Το “φλερτ” του ΑΠΟΕΛ με τον 22χρονος δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού, Κώστα Αποστολάκη είναι γνωστό από καιρό, αλλά κυπριακά δημοσιεύματα πήγα ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση, αφού παρουσιάζουν ως σίγουρα “κλεισμένο” τον παίκτη από τους “γαλαζοκίτρινους”.

Παναθηναϊκός: Οδεύει προς ΑΠΟΕΛ ο Αποστολάκης!

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “balla.com.cy” αναφέρει: “Η πανδημία έχει αλλοιώσει και τον ποδοσφαιρικό χάρτη αλλά μία μετεγγραφή η οποία δρομολογείται τον τελευταίο καιρό θα γίνει πραγματικότητα. Στον ΑΠΟΕΛ οι πολλές αλλαγές στο νέο ρόστερ θεωρούνται δεδομένες και η πρώτη μεταγραφή ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Αποστολάκης.

Ο 22χρονος Ελλαδίτης που δεν θα πάρει θέση στον κατάλογο Α τυγχάνει και της έγκρισης του Μαρίνου Ουζουνίδη που τον ξέρει από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Ο Αποστολάκης ο οποίος μένει ελεύθερος, υπέγραψε το συμβόλαιο και περιμένει πλέον να μάθει τις ημερομηνίες για τις προπονήσεις εν όψει του νέου πρωταθλήματος”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αποστολάκης μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και δεν έχει γίνει κάποια επαφή για ανανέωση του συμβολαίου του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις