Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στιβ Κερ για το περιστατικό με τον Ντρέιμοντ Γκριν: «Όταν βγαίνουν πράγματα προς τα έξω, ξεσπά κόλαση που επηρεάζει τους πάντες»

Στιβ Κερ για το περιστατικό με τον Ντρέιμοντ Γκριν: «Όταν βγαίνουν πράγματα προς τα έξω, ξεσπά κόλαση που επηρεάζει τους πάντες»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στιβ Κερ σε δηλώσεις του μίλησε για το επεισόδιο ανάμεσα σε Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρτναν Πουλ, τονίζοντας ότι η διαρροή του βίντεο έχει φέρει σε δύσκολη θέση άπαντες στην ομάδα των Γουόριορς.

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα μετά τη διαρροή του βίντεο που απαθανατίζει τον σέντερ των Γουόριορς Ντρέιμοντ Γκριν να γρονθοκοπεί τον Τζόρνταν Πουλ κατά τη διάρκεια της προπόνησης των Γουόριορς.

Ο προπονητής των ”μαχητών, Στιβ Κέρ’ κλήθηκε να σχολιάσει το επεισόδιο, σημειώνοντας ότι όταν κάτι διαρρεύσει ”έξω από 4 τοίχους της ομάδας, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς”. 

Την ίδια ώρα απέφυγε να απαντήσει για το πότε θα επιστρέψει ο Ντρέιμοντ Γκριν στη προπόνηση των Γουόριορς και για τον έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη προς το το πρόσωπο του Βετενάρου φόργουορντ.

«Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό κάποια πράγματα να μένουν μέσα στο σπίτι σου. Είμαι πάνω από 30 χρόνια στο ΝΒΑ κι έχω δει κάθε λογής τρέλα. Όμως όταν κάτι μένει μέσα στους τέσσερις τείχους, είναι σχετικά εύκολο να το διαχειριστείς και να προχωρήσεις μπροστά. Όταν όμως βγαίνουν πράγματα προς τα έξω, ξεσπά κόλαση που επηρεάζει τους πάντες, τον προπονητή και κυρίως τους παίκτες. Μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, όλους μας. Αν εσείς είχατε μια κάμερα να τραβά σε μια οικογενειακή διαμάχη, θα θέλατε να βγει προς τα έξω και να πρέπει να το συζητάτε με όλο τον κόσμο; Φυσικά και όχι! Θα θέλατε να το διαχειριστείτε εσωτερικά. Σε 32 χρόνια καριέρας πρέπει να έχω δει πάνω από 20 περιστατικά με γροθιές σε προπονήσεις. Όμως αυτό δεν θα πρέπει να βγαίνει έξω από τους τείχους του προπονητικού κέντρου. Δυστυχώς τώρα έγινε και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι ως οργανισμός», τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις