Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Στο δικαστήριο ο Ρόουζ για την υπόθεση βιασμού! Ξέσπασε σε κλάματα το θύμα

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο παίκτης των Νικς έδωσε το παρών στο δικαστήριο, όπου για δεύτερη ημέρα εξετάζεται η υπόθεση βιασμού -από τον ίδιο και δύο φίλους του- σε μία νεαρή γυναίκα.

Η εισαγγελία του Λος Αντζελες ολοκλήρωσε την έρευνα για το βιασμό μιας νεαρής γυναίκας το 2013 και η συνέχεια δίνεται πλέον στις αίθουσες της δικαιοσύνης. Ο Ντέρικ Ρόουζ, έδωσε το παρών στο δικαστήριο, όπου για δεύτερη ημέρα εξετάζεται η υπόθεση. Ο 28χρονος άσος των Νικς κατηγορείται πως νάρκωσε την γυναίκα και τη βίασε, εναλλάξ με δυο φίλους του!

Ο σταρ του ΝΒΑ εμφανίστηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες και μόλις μπήκε στην αίθουσα η νεαρή γυναίκα άρχισε να κλαίει. Σε εκείνο το σημείο οι δικηγόροι των δύο φίλων του Ρόουζ ζήτησαν από τους δικαστές να πουν στην γυναίκα να σταματήσει να κλαίει!

«Δεν μπορώ να δώσω εντολή να μην κλαίει, είναι σαν να μου ζητάτε να δώσω εντολή να μην αναπνέει» ήταν η… αποστομωτική απάντηση του επαρχιακού δικαστή, Μάικλ Φίτζγκεραλντ. Τελικά, μετά από ολιγόλεπτο διάλειμμα και μόλις η νεαρή ηρέμησε, άρχισε να διηγείται όσα έγιναν την νύχτα του Αυγούστου το 2013.

«Ένιωθα πως έχανα τον έλεγχο του εαυτού μου» υποστήριξε η κατήγορος, εξηγώντας πως της έδιναν να πιει και να ξαναπιεί. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ίδια, πήγε σπίτι της, έκανε εμετό και ξάπλωσε. Τότε, σύμφωνα με την κατάθεσή της, πήγαν οι τρεις άνδρες στο σπίτι της και την βίασαν, με τον δικηγόρο της να υποστηρίζει ότι την βίαζαν ένας ένας κάθε φορά, χωρίς να θυμούνται καν ποιος ήταν πρώτος και ποιος τελευταίος. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της, ήταν αρκετές οι φορές που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν έχει απολογηθεί ακόμα, ωστόσο μέσω του δικηγόρου δηλώνει αθώος. Η πλευρά του σταρ του ΝΒΑ αναφέρει πως η καταγγελία της γυναίκας έγινε για να αποκομίσει οικονομικά οφέλη (αξιώνει το ποσό των 21,5 εκατ. δολαρίων, ως αποζημίωση). Η δίκη θα συνεχιστεί το Λος Άντζελες την ερχόμενη Τρίτη.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε