Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο μουσείο της ΑΕΚ η πρωταθληματική φανέλα του Μίροσλαβ Οκόνσκι

Στο μουσείο της ΑΕΚ η πρωταθληματική φανέλα του Μίροσλαβ Οκόνσκι
Intime.gr

Συνεχίζονται οι δωρεές φίλων αλλά και παλαιμάχων της ΑΕΚ προς το μουσείο της ομάδας που θα υπάρχει στην “Αγιά – Σοφιά OPAP Arena”.

Η πρωταθληματική φανέλα του Μίροσλαβ Οκόνσκι της περιόδου 1988-89 με το νούμερο 10 θα βρίσκεται στο μουσείο της ΑΕΚ στην Opap Arena!

Σύμφωνα με την ενημέρωση των “κιτρινόμαυρων” τη συγκεκριμένη φανέλα “… την προσέφερε ο γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, Τάκης Παναγιωτακόπουλος, δημιουργός του λευκώματος με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια «Το ταξίδι συνεχίζεται»” τον οποίο και ευχαρίστησε πολύ για τη δωρεά του.

 

Μάλιστα, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δωρεές για το Μουσείο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο της ομάδας, με παράδοση ιδιαίτερα σημαντικών εκθεμάτων από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και από τον απλό κόσμο της ομάδας!

“Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Παραπραστανίτης, μας παρέδωσε, δια χειρός της κόρης του Όλγας, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που φορούσε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην ΑΕΚ, και βέβαια στην ιστορική πορεία προς την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος 1982-1983.” ανέφεραν οι “κιτρινόμαυροι”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις