Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική ασθένεια ο Κρίστοφερ Όλσον

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική ασθένεια ο Κρίστοφερ Όλσον

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ, Κρίστοφερ Όλσον βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις 20 Φεβρουαρίου!

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Δανίας, ο Κρίστοφερ Όλσον διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους, όπου διαγνώσθηκε με εγκεφαλική ασθένεια ο τύπος της οποίας δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί, αλλά δεν σχετίζεται με οποιονδήποτε τραυματισμό, ούτε προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες.

Η Μίντιλαντ καλεί τον κόσμο και τα Μέσα της Δανίας να δείξουν διακριτικότητα, τονίζοντας ότι δεν θα κάνει καμία νέα ενημέρωση για τον Σουηδό ποδοσφαιριστή μέχρι να προκύψουν σημαντικές νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Ολσον άρχισε την καριέρα του στην Αρσεναλ, ενώ αγωνίσθηκε στις Νόρκεπινγκ, ΑΙΚ Στοκχόλμης, Κράσνονταρ και Αντερλεχτ, πριν αποκτηθεί από την Μίντιλαντ, το περασμένο καλοκαίρι.

 

Η ενημέρωση της Μίντιλαντ:

«Μια ομάδα κορυφαίων ιατρικών εμπειρογνωμόνων της Δανίας εργάζεται επί του παρόντος σκληρά για να κάνει μια διάγνωση και να ξεκινήσει τη σωστή θεραπεία. Από τη νοσηλεία, ο Κρίστοφερ περιβάλλεται από την οικογένειά του και μέλη του προσωπικού της Μίντιλαντ και νοσηλεύεται από ειδικούς στον τομέα.

Η Μίντιλαντ προτρέπει το κοινό να δείξει σεβασμό και κατανόηση, ώστε να δοθεί στον Κρίστοφερ, στην οικογένειά του και στους γιατρούς η απαραίτητη ψυχική ηρεμία για να εξασφαλίσουν τη θεραπεία και την ανάρρωσή του όσο το δυνατόν καλύτερα. Όλοι στη Μίντιλαντ είναι φυσικά βαθιά επηρεασμένοι από την ξαφνική ασθένεια του Κρίστοφερ και οι σκέψεις μας και η πλήρης υποστήριξή μας πηγαίνουν στον ίδιο και την οικογένειά του».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις