Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Στο Παναθηναϊκός TV με 0,10 ευρώ το φιλικό με τη Λαμία

Στο Παναθηναϊκός TV με 0,10 ευρώ το φιλικό με τη Λαμία
ΦΩΤΟ intime

Πρεμιέρα εσόδων για την τηλεοπτική πλατφόρμα του Παναθηναϊκού η αυριανή (29/8), καθώς θα εγκαινιαστεί το σύστημα “Pay Per View” στο φιλικό ματς με τη Λαμία, με την παρακολούθηση του αγώνα να έχει τη συμβολική τιμή των 0,10 ευρώ.

Η φιλική αναμέτρηση που θα δώσει ο Παναθηναϊκός με την Λαμία στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο (29/8, 18:30) θα αποτελέσει και την… πρώτη του συστήματος της “επί πληρωμή παρακολούθησης αγώνα” μέσω του Παναθηναϊκός TV. Η τιμή που ορίστηκε είναι βέβαια συμβολική -μόλις 0,10 ευρώ- αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία σημαντική στιγμή του νέου “πράσινου” πρότζεκτ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Ο Παναθηναϊκός δίνει το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 18:30 το τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Λαμία στο «Γ. Καλαφάτης». Ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το “Παναθηναϊκός TV” μέσα από το paotv.gr, με τηλεοπτική αναμετάδοση από το CosmoteSport 1.

Πλέον το “Παναθηναϊκός TV” περνάει στην επόμενη φάση του. Προκειμένου να εξοικειωθούν οι φίλαθλοι με το σύστημα χρέωσης pay per view, το φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία θα έχει συμβολική χρέωση 0,10 € στους χρήστες του paotv.gr. Πιο συγκεκριμένα πατώντας εδώ μπαίνετε στη σελίδα όπου συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και μέσω της Viva κάνετε την πληρωμή των 0,10 ευρώ. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη διαδικασία και στη συνέχεια όταν φτάσει η στιγμή που θέλετε να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του αγώνα, συνδέεστε στο paotv.gr και πλέον βλέπετε το παιχνίδι”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις