Site icon NewsIT

Στο Παρίσι για την κούπα

05.05.2010 | 17:58
Στο Παρίσι για την κούπα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πόλη του φωτός με στόχο την δεύτερη ευρωπαϊκή του κούπα. Δείτε βίντεο από την άφιξη της ομάδας στο Παρίσι αλλά και τον θρίαμβο της Ρώμης.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο Παρίσι και το βράδυ θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στο Παλέ Ντε Μπερσί. Το κλίμα είναι εξαιρετικό ΄και αποτυπώνεται στο βίντεο που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή των Πειραιωτών, Παναγιώτη Γιαννάκη: 
“ Έχουμε προετοιμαστεί και για τους τρεις αντιπάλους. Πάμε για να πάρουμε το τρόπαιο. Τίποτε άλλο. Είναι ευκαιρία να δείξουμε τι δουλειά έχουμε κάνει και τι μπορούμε να πετύχουμε”.

 
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη: “Όλοι έχουμε από 25% πιθανότητες. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μας. Ετοιμαζόμαστε για αυτό όλο το χρόνο και πλέον απέχουμε μόνο δύο αγώνες από το τρόπαιο. Θέλουμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το κατακτήσουμε”.
 
13 χρόνια μετά

Ο Ολυμπιακός του Ντέιβιντ Ρίβερς το 1997 στη Ρώμη κατέκτησε το πρώτο και μοναδικό μέχρι τώρα Ευρωπαϊκό του τρόπαιο.

Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες το 1994 και το 1995 είχε φτάσει η ώρα των Πειραιτών. Με οδηγό τον Αμερικανό ανάγκασε την Μπαρτσελόνα να υποταχθεί στην ανωτερότητα του και να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι. ένας τελικός που δεν αποκλείεται να επαναληφθεί και στ Παρίσι.

Δείτε βίντεο από το θρίαμβο του Ολυμπιακού

Προβλήματα στην ερυθρόλευκη εκστρατεία

Η μεγάλη πανελλαδική απεργία έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους φίλους του Ολυμπιακού που είχαν κλείσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στο Παρίσι. Έτσι αρκετοί τρέχουν και δεν φτάνουν προσπαθώντας να βρούν πτήση την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Αξίζει να αναφερθεί πως οι “ερυθρόλευκοι” ελπίζουν στην συμπαράσταση 5000 φίλων τους.

Αισιοδοξία στην Παρτιζάν
 
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας, την Παρασκευή στις 22:00 και αν προκριθεί στον τελικό θα βρει μπροστά του το νικητή του ζευγαριού. Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ό προπονητής της Παρτιζάν Ντούσαν Βουγιόσεβιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό:

“Δεν έχουμε ολοκληρώσει την αποστολή μας με την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Μπορούμε να πάμε ψηλότερα. Δεν φτάσαμε στο Παρίσι με τύχη, αλλά με σκληρή δουλειά, ψυχή και ικανότητα. Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει δύο φορές τον Ολυμπιακό και ξέρουμε πως δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Ίσως χάσουμε, αλλά μπορούμε να νικήσουμε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version