Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός αν προκριθεί στο Champions League

Στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός αν προκριθεί στο Champions League

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας στους ομίλους του Champions League, εφόσον καταφέρει να φτάσει εκεί μέσω των προκριματικών.

Η ομάδα του Πειραιά έχασε έδαφος στη βαθμολογία τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να είναι δεδομένη η θέση της στο τέταρτο γκρουπ, έχοντας πρακτικά πιο δύσκολους αντιπάλους.

Τα πρώτα δύο γκρουπ έχουν «κλειδώσει» μετά και την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο πρώτο γκρουπ βρίσκονται οι: Ρέαλ (κάτοχος Champions League), Άιντραχτ (κάτοχος Europa League), Μάντσεστερ Σίτι (πρωταθλήτρια Αγγλίας), Μίλαν (πρωταθλήτρια Ιταλίας), Μπάγερν (πρωταθλήτρια Γερμανίας), Παρί (πρωταθλήτρια Γαλλίας), Πόρτο (πρωταθλήτρια Πορτογαλίας) και Άγιαξ (πρωταθλητής Ολλανδίας). 

Στο δεύτερο γκρουπ, που διαμορφώνεται με βάση το ranking, θα βρεθούν οι: Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Σεβίλλη, Λειψία και Τότεναμ.

Στο τρίτο γκρουπ, δεδομένη είναι η παρουσία των Ντόρτμουντ, Σάλτσμπουργκ, Σαχτάρ, Ίντερ, Νάπολι, Σπόρτινγκ και Λεβερκούζεν, ενώ ερωτηματικό είναι η Μπενφίκα που ξεκινάει την προσπάθεια της από τα προκριματικά.

Τέλος, θέση στο τέταρτο γκρουπ θα πάρουν οι Σέλτικ, Μπριζ και Μαρσέιγ, καθώς και οι ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις