Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Stoiximan.gr Basket League: MVP της χρονιάς ο Νικ Καλάθης!

Stoiximan.gr Basket League: MVP της χρονιάς ο Νικ Καλάθης!

Ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε MVP της STOIXIMAN.GR Basket League. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods οδήγησε την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν.

Ο Νικ Καλάθης ήταν δεύτερος στις προτιμήσεις για τον MVP των προπονητών και των αρχηγών των 14 ΚΑΕ του πρωταθλήματος (οι οποίοι αναδεικνύουν σε ποσοστό 60% τους καλύτερους της χρονιάς) συγκεντρώνοντας 10 ψήφους έναντι 11 του συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό Superfoods Κρις Σίνγκλετον, αλλά κυριάρχησε του 28χρονου Αμερικανού φόργουορντ στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων (32-12) και του κοινού (22,97% και 367 ψήφοι – 11,58% και 185 ψήφοι).

“Είναι μεγάλη τιμή η ανάδειξη μου σε STOIXIMAN.GR MVP της σεζόν. Τιμή που οφείλεται στην βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου, τους οποίους ευχαριστώ. Οι προσωπικές διακρίσεις δεν έχουν αξία εάν δεν συνοδεύονται από ομαδικές. Για αυτό τον λόγο το πιο σημαντικό είναι ότι πετύχαμε όλοι μαζί τον στόχο που είχαμε βάλει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς: Να κάνουμε ξανά τον Παναθηναϊκό Πρωταθλητή Ελλάδας”, ήταν τα λόγια του διεθνή Έλληνα γκαρντ, μετά την κατάκτηση του βραβείου.

Ο Νικ Καλάθης ήταν κορυφαίος δημιουργός της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League με συνολικά 145 ασίστ (μ.ο. 5,57) και πρώτος σκόρερ των πλέι οφ με 120 πόντους (μ.ο. 13,3).

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΑΡΧΗΓΩΝ

Καλάθης 10

Σίνγκλετον 11

Τζέϊμς 3

Ρίβερς 3

Μπουρούσης 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Καλάθης 399

Σίνγκλετον 197

Τζέϊμς 147

Σπανούλης 111

Κάμινγκς 104

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε