Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Στον “αέρα” τα Play Offs του ΝΒΑ μετά τον πυροβολισμό Αφροαμερικανού στο Γουισκόνσιν!

Στον “αέρα” τα Play Offs του ΝΒΑ μετά τον πυροβολισμό Αφροαμερικανού στο Γουισκόνσιν!

Το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στα Play Offs του ΝΒΑ σκέφτεται αρκετά μεγάλη μερίδα παικτών μετά το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στο Γουισκόνσιν, με θύμα νεαρό Aφροαμερικανό. 

Έτοιμη να σκάσει είναι η… φούσκα του ΝΒΑ στο Ορλάντο, καθώς ο πυροβολισμός του Τζέικομπ Μπλέικ στην Κενόσα, πόλη του Γουισκόνσιν, από αστυνομικούς έχει ταράξει πολλούς αθλητές, μεταξύ των οποίων τους Τζορτζ Χιλ, Ντόνοβαν Μίτσελ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρουκ Λόπεζ, οι οποίοι είναι μόνο μερικοί εξ’ αυτών που σκέφτονται να μην αγωνιστούν στη συνέχεια των Play Offs.

Σύμφωνα με το “Yahoo”, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Ορλάντο ανάμεσα στην Ένωση και ορισμένους παίκτες, οι οποίοι προτίθενται να μην κατέβουν στα ματς των Play Οffs.

Παρόντες στη συζήτηση ήταν ο πρόεδρος Κρις Πολ και ο πρώτος αντιπρόεδρος Αντρέ Ιγκουοντάλα, ενώ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παικτών που έχουν τραυματιστεί συναισθηματικά μετά από αυτό το περιστατικό και σκέφτονται σοβαρά να μην αγωνιστούν άλλο στη “φούσκα”.

Παίκτες των Τορόντο Ράπτορς και των Μπόστον Σέλτικς αναμένεται να συναντηθούν σήμερα (26/8) ώστε να συζητήσουν πως θα κινηθούν ενόψει του μεταξύ τους ματς για την ημιτελική φάση των Play Offs της Ανατολικής Περιφέρειας και η αναμέτρηση μοιάζει να είναι  αμφίβολο υπό τι συνθήκες -και αν- θα διεξαχθεί.

Θυμίζουμε ότι ήδη είχε δημιουργηθεί έντονο ζήτημα μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, από αστυνομικούς στη Μινεσότα, παραλίγο να… τινάξει στον αέρα τη διοργάνωση, καθώς πολλοί παίκτες πήραν μέρος στις διαδηλώσεις που μαίνονταν σε όλη τη χώρα, ενώ είχαν πάρει και θέση ενάντια στη διεξωγή της συνέχειας του πρωταθλήματος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις