Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Στον… αέρα το Final 8 του Basketball Champions League του ΟΑΚΑ

Στον… αέρα το Final 8 του Basketball Champions League του ΟΑΚΑ

Τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης για τον κορονοϊό φαίνεται πως… ακυρώνουν -πιθανότατα οριστικά- την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, για το Final 8 του Basketball Champions League, κάτι που μάλλον… αλλάζει τα δεδομένα.

Νέα δεδομένα δημιουργούν στη διοργάνωση του Final 8 του Basketball Champions League του ΟΑΚΑ τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, για τον κορονοϊό.

Η διοργανώτρια αρχή έδωσε το “τουρνουά” στην Αθήνα, έπειτα από πρωτοβουλία της ΑΕΚ, την ώρα που η Πολιτεία είχε συμφωνήσει να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να ανοίξει τις πόρτες του ΟΑΚΑ, για ένα μέρος του κόσμου.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, από τη στιγμή που όλα δείχνουν πως δεν θα μπει κόσμος στο ΟΑΚΑ (έστω και σε ποσοστό 30%) στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει ότι είναι προτιμότερο να μην σηκώσουν το βάρος μιας τόσο δαπανηρής διοργάνωσης, παρά τη… βοήθεια της Περιφέρειας.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν κάποιες κρούσεις προς την FIBA, από Ισπανία και Τσεχία, που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την διεξαγωγή του μεγάλου ραντεβού του Basketbal Champions League. Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον του Final 8 της διοργάνωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις