Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στον “αέρα” το Αυστραλιανό Όπεν! “Πνίγηκε” και εγκατέλειψε η Σαράποβα σε αγώνα επίδειξης

Στον “αέρα” το Αυστραλιανό Όπεν! “Πνίγηκε” και εγκατέλειψε η Σαράποβα σε αγώνα επίδειξης
ΦΩΤΟ Reuters

Παρά τις διαβεβαιώσεις των διοργανωτών, η κατάσταση στη Μελβούρνη έχει αυξήσει της “φωνές” για την αναβολή του Australian Open, την ώρα που διεκόπη και ο αγώνας επίδειξης της Μαρία Σαράποβα, λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που “έπνιξε” τις αθλήτριες.

Με πυκνό καπνό πάνω από τα γήπεδα και θεατές με μάσκες ξεκίνησαν οι προκριματικοί αγώνες για το  Australina Open στη Μελβούρνη, αφού η ατμοσφαιρική ρύπανση από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία είναι τεράστια.

https://www.youtube.com/watch?v=ofO_wXtTKAA

Μαρία Σαράποβα και Λάουρα Σίγκμουντ αναγκάστηκαν μάλιστα να σταματήσουν έναν αγώνα επίδειξης στην πόλη, καθώς δυσκολεύονταν ακόμη και να ανασάνουν. «Στο δεύτερο σετ άρχισα να βήχω. Επειδή ήμουν άρρωστη νόμισα ότι είναι δικό μου το πρόβλημα. Όταν όμως είδα ότι και η Λάουρα ένιωθε το ίδιο, αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για την υγεία μας θα ήταν να σταματήσουμε», δήλωσε αμέσως μετά η διάσημη Ρωσίδα τενίστρια.

Την ίδια ώρα, ακόμη και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησε από τους διοργανωτές να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβολής: «Νομίζω ότι η αναβολή αποτελεί την τελευταία επιλογή, αλλά οι διοργανωτές θα πρέπει να εξετάσουν και αυτό το ενδεχόμενο εάν οι συνθήκες επηρεάζουν την υγεία», υπογράμμισε ο Σέρβος, που αποτελεί και εκπρόσωπο των παικτών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις