Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Στον ΑΠΟΕΛ ο Γιάννης Φετφατζίδης

Στον ΑΠΟΕΛ ο Γιάννης Φετφατζίδης
Intime.gr

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ με κάθε επισημότητα είναι από τη Δευτέρα (26/06) ο Γιάννης Φετφατζίδης, με την κυπριακή ομάδα ν΄ αακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα ακραίο επιθετικό.

Η ανακοίνωση: Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Γιάννη Φετφατζίδη. Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 21/12/1990 και αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο Γιάννης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και έκανε με τους ερυθρόλευκους, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το 2013 πήρε μετεγγραφή για την Genoa ενώ φόρεσε επίσης τις φανέλες των Chievo Verona, Al-Ahli, Άρη Θεσσαλονίκης, Al-Khor, Al-Sayliya και SPAL. Στον ΑΠΟΕΛ θα αγωνίζεται με τον αριθμό «28».

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τον ΑΠΟΕΛ.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις