Αθλητικά

Στον εισαγγελέα Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι! (VIDEO)

Σε μια προσπάθεια να αποκλιμακωθεί η ένταση μεταξύ των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αποφάσισε να καλέσει τους ιδιοκτήτες τους για… συστάσεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ο πρώτος που πέρασε την πόρτα της Ευελπίδων το πρωλι της Τετάρτης (9:30), ενώ εξήλθε μισή ώρα αργότερα, λέγοντας απλά ένα καλημέρα προς τους δημοσιογράφους. Απέναντι από τον εισαγγελέα βρέθηκαν στη συνέχεια και οι Αδερφοί Αγελόπουλοι.

Πάντως, η σημερινή ημέρα είναι… γεμάτη για τον κ. Σιμιτζόγλου, αφού έχουν κληθεί να καταθέσουν -για την υπόθεση της επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο- οι βαγγέλης Μαρινάκης (11:00) και Δημήτρης Μελισσανίδης (13:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα