Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι! Δεν του έβαλε “φρένο” ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ερυθρόλευκο βάφτηκε το ντέρμπι “αιωνίων” για την K-17 της Superleague. Ένα ακόμα βήμα προς το final 4 έκανε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στο προπονητικό κέντρο του στου Ρέντη του Παναθηναϊκού με 2-0.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 2-0 στο γήπεδο του Ρέντη.

Ο Βοΐλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου (47’). Το φινάλε του παιχνιδιού ήταν εκπληκτικό, αφού στις καθυστερήσεις ο Νταμπίζας είχε κεφαλιά στο δοκάρι για το “τριφύλλι”, που δευτερόλεπτα αργότερα δέχθηκε το τελικό 2-0 από τον Τσιριγώτη.

Με αυτή τους τη νίκη, οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν τους 56 βαθμούς και παρέμειναν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ οι “πράσινοι” έμειναν τέταρτοι με 46 βαθμούς.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Φυτόπουλος, Ντουμάνης (84’ Κακάμης), Τσερκώνης (80’ Φέκκας), Βοΐλης (75’ Μαρτίνης), Κατσούκης (61’ Γούσιας), Ζιάκας (71’ Τσιριγώτης).

Παναθηναϊκός: Χριστογεωργός, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Θεοδωράκης, Εμμανουηλίδης, Σκεντεράι (73’ Μιχαήλ), Δουγένης, Καλομοίρης, Μαντζώρος (59’ Χριστοδούλου).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε