Αθλητικά

Στον ΟΤΕ το Ίντερ Μπάκου-Αστέρας Τρίπολης

Από την τηλεόραση του ΟΤΕ θα μεταδοθεί ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης, την Πέμπτη (19/07) κόντρα στην Ίντερ Μπάκου από το Αζερμπαϊτζαν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Αστέρας Τρίπολης που αντιμετωπίζει την Ίντερ Μπάκου στο Αζερμπαϊτζαν, στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μέχρι και την Τρίτη δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας, όμως την Τετάρτη ο ΟΤΕ TV πήρε τα δικαιώματα και θα δείξει ζωντανά το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδια των “Αρκάδων” από την πρώτη του συχνότητα.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 19:00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα