Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Στοπ” στην παρουσία φιλάθλων στην πρεμιέρα της Bundesliga! Χωρίς κόσμο το Μπάγερν – Σάλκε

“Στοπ” στην παρουσία φιλάθλων στην πρεμιέρα της Bundesliga! Χωρίς κόσμο το Μπάγερν – Σάλκε
ΦΩΤΟ Reuters

Το πλάνο για παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες του “Αλιάνζ Αρένα” αύριο (18/9) στο ματς της πρεμιέρας της Bundesliga, μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε, έμεινε τελικά στα… χαρτιά, αφο΄θ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί αύριο (18/9) η εναρκτήρια αναμέτρηση της Bundesliga, μεταξύ της Μπάγερν και της Σάλκε. Ο δήμαρχος του Μονάχου, Ντίτερ Ράιτερ, ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στην “Αλιάνζ Αρένα”. Θυμίζουμε πως αρχικά υπήρξε έγκριση για παρουσία 7.500 φιλάθλων στις εξέδρες τοδυ γηπέδου, αλλά τελικά εγκαταλείφθηκε εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Συγκεκριμένα οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα (17/9) 151 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον εβδομαδιαίο απολογισμό σε σχεδόν 48 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, ενώ η παρουσία ενός περιορισμένου αριθμού φιλάθλων σε ματς θα επιτρέπεται, εφόσον ο αριθμός νέων κρουσμάτων στην περιοχή διεξαγωγής της αναμέτρησης δεν υπερβαίνει τα 35 ανά 100.000 κατοίκους σε εβδομαδιαία βάση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις