Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Στους «8» της Ευρώπης η ΑΕΚ, ο Μυλωνάς εκτέλεσε τη CSM Βουκουρεστίου

Στους «8» της Ευρώπης η ΑΕΚ, ο Μυλωνάς εκτέλεσε τη CSM Βουκουρεστίου

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του EHF European Cup πανηγύρισε η ομάδα της ΑΕΚ στο χάντμπολ. Με γκολ του Χριστόδουλου Μυλωνά, 15 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, η Ένωση επιβλήθηκε με 29-23 της CSM Βουκουρεστίου και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα.

Η ΑΕΚ, η οποία δεν έχει επίσημα παιχνίδια από τον Νοέμβριο, έφτασε σε μία μεγάλη ανατροπή αφού είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς με 28-23 στη Ρουμανία.

Οι Ρουμάνοι ήταν ένα πολύ υψηλό εμπόδιο, το οποίο οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια κατάφεραν να ξεπεράσουν και πλέον δικαιούνται να κάνουν όνειρα για ακόμα πιο μεγάλα πράγματα στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει από νωρίς μία διαφορά και προηγήθηκε με 14-9 στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, η επανάληψη εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τους Ρουμάνους να μειώνουν σε 19-17 και την ΑΕΚ να βγάζει αντίδραση και να ξεφεύγει εκ νέου με 24-19.

Στο καθοριστικό τελευταίο δεκάλεπτο, οι Ρουμάνοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το το σκορ του πρώτου αγώνα (28-23) κι όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Ωστόσο, ο Μυλωνάς είχε διαφορετική άποψη. Με δικό του γκολ η ΑΕΚ έφτασε στο 29-23 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Στην επόμενη επίθεση των Ρουμάνων ο Μπάουερ έκανε μία σπουδαία επέμβαση και κράτησε την πρόκριση για την ΑΕΚ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις