Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στους Μπλέιζερς και τη νέα σέζον ο Παπαγιάννης! [pic]

Στους Μπλέιζερς και τη νέα σέζον ο Παπαγιάννης! [pic]
ΦΩΤΟ twitter trailblazers

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιώργος Παπαγιάννης. Οι Μπλέιζερς ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα τον έχουν στο ρόστερ τους και για τη σεζόν 2018/2019.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μετακόμισε στο Πόρτλαντ πριν από λίγες ημέρες κι υπέγραψε δεκάημερο συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς. Ο Έλληνας σέντερ έκανε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ωστόσο δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο μ’αυτή.

Χθες το βράδυ (17/3) έγινε γνωστό ότι οι Μπλέιζερς θα τον κρατήσουν στο ρόστερ τους μέχρι το φινάλε της χρονιάς, ωστόσο τελικά τα πράγματα ήταν ακόμα καλύτερα για τον 21χρονο ψηλό. Η ομάδα του Πόρτλαντ ανακοίνωσε τελικά ότι θα τον έχει στο ρόστερ της και την επόμενη χρονιά. Έτσι, ο Παπαγιάννης θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει σε μία από τις καλύτερες ομάδες του NBA.

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί συνολικά σε 38 παιχνίδια στο NBA, όλα με τη φανέλα των Κινγκς, μετρώντας μέσο όρο 4,2 πόντους και 3,2 ριμπάουντ. Ο Παπαγιάννης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Σακραμέντο μεσούσης της σεζόν και μετά από λίγο καιρό υπέγραψε στους Μπλέιζερς.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις