Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στραματσόνι: “Ξέρω το Μίλαν – Ίντερ, αλλά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι ξεχωριστό”

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, οργάνωσε media day εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο πάνελ βρέθηκαν οι Αλέξανδρος Στρογγυλός (Marketing director Πάμε Στοίχημα), οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Λαγός Σέρχιο Σάντσεθ, Στάθης Ταυλαρίδης  και φυσικά ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Αντρέα Στραματσόνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Αντρέα Στραματσόνι: «Καλημέρα (στα ελληνικά) μαθαίνω, χρειάζομαι χρόνο όχι μόνο για την ομάδα (στα αγγλικά, γέλια). Μετά από πέντε μέρες βλέπω ήδη αλλαγές στην ομάδα. Έχω αρχίσει να κατανοώ τους παίκτες μου, τον τρόπο που σκέφτονται και γενικά την ομαδα. Ολος ο προσανατολισμός μας είναι στο ντέρμπι. Έχουν περάσει κάποιες μέρες, είδα την ομάδα τους παίκτες να προσπαθούν να καταλάβουν γρήγορα τις νέες ιδέες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Μας περιμένει ένα ντέρμπι, ένα πολύ σημαντικό ματς. ‘Εχω συμμετάσχει σε ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ αλλά από τα άτομα της ομάδας που βρίσκονται κοντά μου έχω καταλάβει ότι είναι δύσκολο να φανταστώ τι θα γίνει ακριβώς. Το πάθος και η καρδιά που υπάρχει σε αυτό το ντέρμπι και για όσους αγαπάνε το ποδόσφαιρο θα είναι σίγουρα μοναδικό. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Κάρλος Ζέκα: «Θέλουμε τη νίκη σε όλα τα ματς, στο συγκεκριμένο ακόμα περισσότερο καθώς μία τέτοια νίκη θα μας βοηθάει να μειώσουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Νομίζω ότι ο προπονητής μπορεί να μας επηρεάσει με τις ιδέες του. Ένας νέος προπονητής φέρνει νέες ιδέες, αλλά οι παίκτες αγωνίζονται και εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Στους συμπαίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί σε ντέρμπι δεν έχω δώσει συγκεκριμένες οδηγίες απλά πληροφορίες στο πως μπορείς να το βιώσεις. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι και στους νέους τους όχι μόνο να το χαρούν αλλά και να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι». Θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους να μας υποστηρίξουν σε όλο το ματς ο,τι συμβαίνει στις εξέδρες επηρεάζει και τον αγωνιστικό χώρο, ελπίζω να μας βοηθήσουν και να το χαρούν. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ

Τάσος Λαγός: «Να ευχαριστήσω κι εγώ τον ΟΠΑΠ που μας βοηθάει. Δεν το βλέπουμε σαν τελευταία ευκαιρία αλλά σαν ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά. Έχουμε πολλά ματς αλλά αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό για να μειώσουμε την απόσταση. Σίγουρα η διακοπή μας βοήθησε αρκετά, δουλέψαμε περισσότερο με το νέο προπονητή, πάνω σε αυτά που θέλει να δει στο πρώτο παιχνίδι. Όλοι προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτά που μας ζητάει και να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο».

Σέρχιο Σάντσεθ: «Θα έλεγα ότι δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι, είμαι ένας ακόμα παίκτης της ομάδας. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα και οι επιτυχίες είναι πάντα ομαδικές. Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω ούτε το τι πρέπει να κάνουμε ούτε πιο είναι το δυνατό σημείο του αντιπάλου μας. Παίζουμε στην έδρα μας, στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και παρότι έρχομαι από άλλο πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να μου πει κανένας πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο ματς».

Στάθης Ταυλαρίδης: «Να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ που είναι κοντά μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Από τα προηγούμενα ντέρμπι πρέπει να είμαστε πιο killers και να σκοράρουμε γιατί δεν θα γίνουν πολλές ευκαιρίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές που θα υπάρξουν. Είναι ένα ντέρμπι, όπου όλα είναι ανοιχτά. Το μεγάλο πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, πάει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι καλύτερος από πέρυσι, αλλά εμείς αν είμαστε αυτοί που πρέπει και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι».

Αλέξανδρος Στρογγυλός (Marketing director Πάμε Στοίχημα): «Εκ μέρους ΟΠΑΠ ΑΕ να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του Σαββάτου, είμαστε δίπλα τα τελευταία χρόνια και για μας είναι μεγάλη τιμή που το λογότυπο είναι στη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν θα ήθελα να πω παραπάνω καλή επιτυχία για το Σάββατο και για το υπόλοιπο της σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε