Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague: Η πρόταση των “μικρομεσαίων” και η αμετακίνητη NOVA

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Θολό παραμένει το τοπίο στα τηλεοπτικά της Superleague, μετά και το Δ.Σ. του συνεταιρισμού, αλλά και την αμετακίνητη θέση της NOVA. Τι περιμένουν οι “μικρομεσαίοι” από τους Big 4 – Επιμένει στη μείωση των ομάδων το συνδρομητικό κανάλι και σε πλέι οφ για πρωταθλητή.

Ούτε την Τετάρτη δόθηκε λύση στα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Superleague και την κεντρική τους διαχείριση από τη NOVA, καθώς το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού διακόπηκε και θα συνεχιστεί την προσεχή Παρασκευή (21/7).

Όπως φαίνεται να προκύπτει, υπάρχει διαφωνία των 12 μικρομεσαίων συλλόγων της Superleague με τις τέσσερις “μεγάλες” ομάδες του πρωταθλήματος, από τις οποίες ζητούν να “απορροφήσουν” τη μείωση που έχει προτείνει η NOVA.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεδρίασης, προκειμένου οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Παράλληλα, οι 12 ομάδες φέρονται να μην είναι θετικές στη μείωση των ομάδων του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή, η NOVA δεν έχει πρόθεση να κάνει πίσω στη διαπραγμάτευση με τη διοργανώτρια για τα τηλεοπτικά και τη μείωση κατά 18% στο σχετικό συμβόλαιο! Επίσης, όπως αναφέρεται από στελέχη του, το συνδρομητικό κανάλι επιμένει στην μείωση των ομάδων -από 16 σε 14- αλλά και στην διεξαγωγή πλέι-οφ με την συμμετοχή και του πρώτου της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις του διοικητικού συμβουλίου της Superleague, στελέχη του καναλιού παρατήρησαν ότι ένα μήνα πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο συνεταιρισμός ακόμη δεν έχει υπογράψει την προκήρυξη του, ούτε μετουσίωσε σε πράξεις τις αποφάσεις που είχε συμφωνήσει από τον Μάρτιο, με κυριότερη τη μείωση των ομάδων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε